TV inspektion i Kolding, Fredericia og omegn

TV-inspektion udført med professionelt udstyr

Mangler du hjælp til at finde ud af, om din kloak fungerer, som den skal? Så kan du med fordel kontakte Stampe-Minientreprenør for at få udført en professionel TV-inspektion af din kloak i Fredericia, Kolding og omegn. Vi har professionelt kameraudstyr til rådighed, som gør det muligt for os at lokalisere mange forskellige problematikker som en stoppet kloak.

Vores firma har base i Kolding, men vi servicerer også gerne kunder i Vejen, Vamdrup, Fredericia Lunderskov og andre omkringliggende områder.

Effektiv og kompetent inspektion af dine kloakrør

En TV-inspektion vil kort sagt sige, at vi foretager inspektion af private kloakker. Med en TV-inspektion forebygger og lokaliserer vi problemer og skader via et kamera, der føres ned i kloakken. Kameraet tager billeder, som vi bruger til at vurdere, om kloakken fungerer optimalt, eller om der er et problem, som eventuelt skal klares.

Fordelen ved denne inspektion er, at man kan komme til i ellers utilgængelige konstruktioner, og kameraet kan også føres direkte ind i kloakledninger. Metoden er meget effektiv i mange forskellige situationer, så du kan med fordel kontakte os, hvis du har mistanke om problemer i kloakken eller rotteskader. Vi garanterer dig, at vi lokaliserer problemet hurtigst muligt og reparerer skaden på professionel vis af vores kloakmester.

Dokumentation ved forsikringssager muliggør TV-inspektion

Forsikringssager er ikke altid lige sjove, og derfor vil vi gerne hjælpe, hvor vi kan. Er der opstået en sag i forhold til en kloakledning, eller skal du have undersøgt din kloaks tilstand, kan vi hjælpe med en TV-inspektion.

Vi kan med vores udstyr komme ud og tage nogle billeder af din kloak, som du derefter kan bruge enten ved en eventuel forsikringssag, eller du kan bruge billederne til en kvalitetssikring eller årlig dokumentation.

Med en TV-inspektion kan vi med andre ord lokalisere problemer eller skader og hjælpe dig med at udbedre dem, før de udvikler sig og for alvor koster mange penge. Du får konkrete billeder af kloakken, som du efterfølgende kan bruge, som du ønsker. Kontakt os i dag for at sikre din kloaks langvarige sundhed og funktionalitet.

Skal vi foretage en TV-inspektion hos dig?

Ønsker du en professionel TV-inspektion, så kontakt os endelig. Vi hører også gerne fra dig, hvis du blot ønsker at høre nærmere om priser, procedurer eller andet. Hos os er du garanteret en professionel og kompetent service – altid til en skarp pris. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte vores kloakfirma, hvis du vil sikre dig, at din kloak fungerer, som den skal.

​Kontakt os, når du har brug for inspektion

Har du behov for TV-inspektion i Kolding, Fredericia eller omegn? Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 96 14 97, eller du kan udfylde vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os på s-m-e@s-m-e.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. Vi sammensætter desuden altid gerne et godt tilbud til vores kunder.

Vi glæder os til at høre fra dig og udbedre eventuelle problemer i din kloak. Du kan trygt stole på en professionel TV-inspektion hos vores kloakmester. Vi har mange tilfredse kunder fra bl.a. Lunderskov, Vejen, Kolding og Fredericia.

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Har du brug for en entreprenør til TV-inspektion nær trekantsområdet, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af, og derfor er alle vores kunder garanteret holdbare og professionelle løsninger hele vejen rundt.

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op snarest.