Profil

Entreprenør med fokus på kvalitet

Er du på udkig efter et dygtigt entreprenørfirma, som kan hjælpe dig med enhver opgave inden for faget? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Stampe-Minientreprenør finder du en professionel entreprenør, som står klar til at varetage mange forskellige opgaver for dig.

Vores firma har hovedsæde i Lunderskov ved Kolding, og derfor arbejder vi også inden for dette område. Vi udfører derfor primært opgaver i nærheden af Kolding, Vejen og Fredericia – altså hele trekantområdet.

Stampe-Minientreprenør blev stiftet af Jan Stampe i 2011, og vi er et entreprenørfirma med mange års erfaring inden for både kloak- og entreprenørbranchen. Som entreprenør sætter vi os altid i kundernes sted og udfører altid en given opgave med hjertet på det rette sted og med kvaliteten i top. Du kan derfor trygt lade vores firma være din næste samarbejdspartner.

Hvad laver en entreprenør?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvad en entreprenør laver, idet opgaverne spænder vidt. Overordnet kan det dog siges, at vi tager os af en række forskellige opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen. Derudover står vi gerne for entreprisen i forbindelse med diverse byggeprojekter. Her er vores rolle at koordinere aftaler og arbejdet mellem de forskellige faggrupper.

Vi står eksempelvis gerne for hovedentreprisen. Her sørger vi for at tilrettelægge arbejdet og samarbejdet mellem de forskellige faggrupper. Vi sikrer med andre ord, at du kommer godt i mål med projektet, mens du ikke selv skal bekymre dig om koordinering eller kontakten mellem de forskellige fagmænd.

Vi udfører alle former for entreprenøropgaver

Vi mener, at man som entreprenør altid skal have en målsætning. Uden en målsætning har man ikke noget at stræbe efter. Hos Stampe-MiniEntreprenør er vores målsætning at være en entreprenør, der udfører alle former for opgaver på en hurtig, professionel og kvalitetsbevidst måde. Vores arbejde skal være serviceminded, og derudover stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Hos os bliver den individuelle kunde og dennes ønsker og behov altid sat i centrum. Derfor sætter vi altid god tid af til den enkelte kunde, så vi kan have en tæt dialog, hvor vi forventningsafstemmer og snakker om dine konkrete drømme.

​​​Kontakt din lokale entreprenør i dag

Har du brug for en entreprenør nær trekantsområdet, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af, og derfor er alle vores kunder garanteret holdbare og professionelle løsninger hele vejen rundt. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon (+45) 21 96 14 97. Ønsker du at kontakte os på skrift, kan du udfylde vores kontaktformular her på siden eller skrive en mail til s-m-e@s-m-e.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Har du brug for en entreprenør nær trekantsområdet, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af, og derfor er alle vores kunder garanteret holdbare og professionelle løsninger hele vejen rundt.

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op snarest.