Jord- og kloakarbejde i Kolding, Christiansfeld, Vejen og omegn

Har du en stoppet kloak?

Har du problemer med en stoppet kloak i Vejen, Kolding, Christiansfeld eller omegn? Eller oplever du andre udfordringer med kloakken? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Stampe – MiniEntreprenør har mange års erfaring inden for kloakarbejde i form af kloakering, rotteskader, slamsugning og jordarbejde – og vi hjælper gerne som døgnvagt, hvis problemet opstår akut. Vi har især hjulpet mange kunder i Lunderskov, Vamdrup, Kolding, Vejen og omegn, men vi kører også gerne udenfor disse byer.

​Hjælp til kloakering og jordarbejde

Vi kan bidrage med flere forskellige løsninger, hvis du er ramt af en stoppet kloak. Det kan for eksempel være kloakering eller generel kloak- og jordarbejde.

​Kloak

Mange tusinde boligejere skal de kommende år have separeret regnvand og kloakvand. Hvis du får et påbud om separat kloakering, skal du kontakte en autoriseret kloakmester – fx os hos Stampe – MiniEntreprenør. Vi vil så starte med at fjerne de eksisterende ledninger fra tagnedløbsbrøndene, og afkoble dem fra den eksisterende spildevandsledning.

Jordarbejde

Vores jordarbejde består af, at de nye ledninger føres ned i jorden og tilkobles den nye regnvandsledning ude ved vejen. Der er flere faktorer, der har stor betydning for pris på arbejdet – blandt andet ledningernes placering, hvor dybt de ligger i jorden, områdets karakter, beplantning, belægning eller andet.

Rotter

Hvis der er rotter i kloaksystemet, giver det for det meste problemer. Hvis kloakrørene er defekte, finder rotterne som regel vej ud i jorden, hvor de kan bygge reder, undergrave bygninger og meget andet. Rotterne er også i stand til at finde vej op igennem toilettet og andre afløbsinstallationer.

Da rotter er smittebærere, udgør de derfor en stor sundhedsfare. Derfor er det meget vigtigt at kontakte en kloakmester og have den rette opsætning af rottespære.

​Hvad er vores spidskompetencer indenfor kloakarbejde?

Har du behov for kloakarbejde i Christiansfeld, Kolding, Vejen eller omegn? Så er du altid velkommen til at Kontakte os. Oplever du problemer med en stoppet kloak, hvor der for eksempel er brug for kloakering, kloakarbejde eller andet jordarbejde står vi klar til at finde den bedste løsning.

Kontakt din lokale entreprenør for kloakarbejde

Har du brug for en entreprenør til din kloak nær Vejen, Kolding, Christiansfeld eller omegn, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af, og derfor er alle vores kunder garanteret holdbare og professionelle løsninger hele vejen rundt.

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op snarest.