Rottespærre

Opsætning af rottespærre for private og erhverv

Undgå rotter i kloakken

Rotter kan forårsage store skader på dine rør og dine kloakledninger, og derudover kan de bære smitsomme sygdomme.

Har du problemer med rotter på din grund, eller ønsker du at forebygge rotter i kloak? Så lad os hos Stampe – MiniEntreprenør hjælpe dig. Vi er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring, og vi tilbyder blandt andet rottesikring og rottebekæmpelse i form af opsætning af rottespærre. Ud over monteringen tilbyder vi også service af rottespærre, så du kan være sikker på, at den fungerer, som den skal.

Vi arbejder for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Lunderskov, Vejen, Kolding og Vamdrup samt i flere andre omkringliggende områder.

Løbende service af rottespærre

Hvis du gerne vil være sikker på, at din rottespærre altid fungerer, som den skal, så kan du med fordel få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn. Vi har både kompetencerne og erfaringen til at udføre service af rottespærre.

Derfor skal du vælge os til service og montering af rottespærre

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge at benytte dig af vores hjælp til bekæmpelse af rotter. Vi tilbyder opsætning af rottespærre med mange års erfaring, og det er den samme, der starter opgaven, som også slutter den. Vi leverer et højt serviceniveau og lægger stor vægt på, at du får den bedste løsning. Vi har en gensidig respekt for forsikringsselskaber, og vores kunder har stor tillid til, at vi udfører det aftalte arbejde, når de ikke er hjemme.

Kontakt os og indhent et tilbud på opsætning af rottespærre

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet et uforpligtende tilbud på enten opsætning eller service af rottespærre. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi sikrer dig en god service undervejs. Har du nogle spørgsmål omkring bekæmpelse af rotter, eller har du brug for at høre mere om dine muligheder, så hører vi også meget gerne fra dig.

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Har du brug for en entreprenør nær trekantsområdet, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af, og derfor er alle vores kunder garanteret holdbare og professionelle løsninger hele vejen rundt.

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op snarest.